Η Επιχείρηση Δημήτριος Στεφανίδης  με διακριτικό τίτλο «Audiolabs» που εδρεύει στην Ελλάδα (ΑΦΜ 039942371/ΔΟΥ ΣΤ Θεσσαλονίκης)  εφεξής «Audiolabs» ή «Εταιρεία»

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή «ΠΠΠΔ») έχει θεσπιστεί από εμάς με σκοπό να σας ενημερώσουμε για την πολιτική της Εταιρείας μας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας χορηγείτε.

Στα Audiolabs σεβόμαστε τους πελάτες μας και η προστασία της ιδιωτικότητάς τους είναι η δική μας προτεραιότητα και είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία της

Έχοντας ως  στόχο τη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας, θεωρούμε χρέος μας να σας ενημερώσουμε τόσο για τις πρακτικές μας όσο και για τις επιλογές καθώς και τα δικαιώματα που έχετε σχετικά με την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ώστε να μπορείτε να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Συλλέγουμε τις παρακάτω πληροφορίες κατα την δημιουργία λογαριασμού ή ολοκλήρωση της αγοράς σας ή όταν συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας για να προχωρήστε στην παραγγελία σας και στην αγορά ενός προϊόντος.

Όταν επικοινωνείτε τηλεφωνικά με κάποιο συνεργάτη μας για να προχωρήστε στην παραγγελία σας και στην αγορά ενός προϊόντος.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να δημιουργήσετε ή να διαχειριστείτε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας ή όταν εγγράφεστε στο newsletter του www.audiolabs.gr

Από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και όταν σας δίνουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε συγκεκριμένες κληρώσεις και διαγωνισμούς μέσω εφαρμογών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  εφόσον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας.

Επιπλέον και εφόσον εσείς το επιθυμείτε ρητώς σύμφωνα με τη λίστα συγκατάθεσης που συνοδεύει την παρούσα Δήλωση, η εταιρεία μας δύναται να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας για να σας προωθούμε προϊόντα και υπηρεσίες μας μέσω SMS, τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλληλογραφίας, κοινωνικών μέσων και δικτύων ή/και οποιωνδήποτε άλλων κατάλληλων διαύλων επικοινωνίας.

  • Όνομα και επίθετο
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Διευθύνσεις για παράδοση των προϊόντων.
  • ΑΦΜ,ΔΟΥ, είδος επιχείρησης αν αφορά τιμολόγιο
  • πληροφορίες επικοινωνίας όπως και διευθύνσεις email
  • δημογραφικά στοιχεία όπως τκ και ενδιαφέροντα
  • άλλες πληροφορίες σχετικές με έρευνες πελατών ή / και προσφορές

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ

Ειδικότερα, τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να συλλέγονται και να επεξεργάζονται από την Εταιρεία μας για τους ακόλουθους σκοπούς, που κρίνονται απαραίτητοι για την εκτέλεση της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης:

  • Για να εκδίδουμε και να σας αποστέλλουμε το τιμολόγιο αγοράς.
  • Για να εξασφαλίσετε την εγγύηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράζετε, με βάση τα ειδικώς οριζόμενα στην μεταξύ μας συναλλαγή.
  • Για την ενημέρωση σας για νέα και προσφορές της εταιρίας.
  • Για την επικοινωνία σας μαζί μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ, τηλεφώνου, ή άλλων μέσων, για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στα πλαίσια εκτέλεσης της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης και μέχρι την ολοκλήρωσή της, με την παραλαβή του προϊόντος μας, όπως ενδεικτικά για απαιτήσεις σε ερωτήσεις, παράπονα ή επιστροφές επί των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας.
  • Για την ανάθεση της αναζήτησης τυχόν αλλαγών, ακυρώσεων ή επιστροφών σας, σε κάθε περίπτωση ανώμαλης εξέλιξης της συναλλαγής μας.
  • Για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας ενώπιον παντός Δικαστηρίου και πάσης Αρχής, καθώς και για σκοπούς εκτέλεσης και συμμόρφωσης μας με δικαστικές αποφάσεις ή διατάξεις του νόμου, οδηγιών, κανόνων, εγκύκλιων.
  • Συνεργάτες και υπεργολάβοι που παρέχουν στην εταιρεία μας υπηρεσίες αποθήκευσης (data hosting) ή φιλοξενίας δεδομένων ή υποστήριξης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
  • Εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και να τελεσφορήσει αισίως η συναλλαγή μας, όπως πχ οι εταιρείες παράδοσης (courier)
  • Δημόσιες Υπηρεσίες και οργανισμούς, ΝΠΔΔ, NΠΙΔ, δικαστικές αρχές, ρυθμιστικά όργανα και οργανισμοί, ανεξαρτήτως δικαιοδοσίας ή βαθμού, εφόσον τούτο απαιτείται από το νόμο, δικαστική απόφαση, κανονισμό, οδηγία, εντολή, γνωμάτευση, εγκύκλιο κλπ.

Για την περίπτωση που μας στείλετε την συσκευή σας για έλεγχο/επισκευή/αναβάθμιση, στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;

Κανονικά διατηρούμε αρχείο με τα στοιχεία των μελών που έχουν εγγραφεί.Παρόλα αυτά θα διαγράψουμε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, αν το ζητήσετε.

Από τη στιγμή που τα σχετικά στατιστικά στοιχεία, εξακολουθούν να είναι απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους έγινε η αρχική συλλογή και επεξεργασία δεν διαγράφονται από τα Audiolabs.Διαγράφεται μόνο το ονοματεπώνυμό σας, έπειτα από σχετική αίτηση.

Άλλα στοιχεία, όπως αυτά που σχετίζονται με λογιστικά ή προσωπικά θέματα, διατηρούνται για τη νομικά απαιτούμενη περίοδο.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ενδιαφέροντος. Ωστόσο, μόλις χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους για να εγκαταλείψετε τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να σημειώσετε ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σε αυτόν τον άλλο ιστότοπο. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και το απόρρητο των πληροφοριών που παρέχετε κατά την επίσκεψη σε τέτοιους ιστότοπους και οι εν λόγω ιστότοποι δεν διέπονται από αυτήν τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εξετάσετε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων που ισχύει για τον εν λόγω ιστότοπο

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Ως πελάτες μας έχετε δικαίωμα να ζητήσετε και να λάβετε πρόσβαση, ενημέρωση αλλά και αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, που εμείς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε. Ειδικότερα :

  • Το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων
  • Το δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που διαθέτουμε για εσάς
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς.
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας, ή να σταματήσουμε την επεξεργασία ή τη συλλογή τους, σε ορισμένες περιπτώσεις
  • Το δικαίωμα να διακόψετε την αποστολή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή SMS και το newsletter, και να αποσύρετε τη συναίνεσή/συγκατάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία που βασίζεται στη συναίνεσή/συγκατάθεσή ανά πάσα στιγμή
  • Το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε στοιχεία των δεδομένων σας είτε σε εσάς είτε σε άλλο φορέα παροχής υπηρεσιών
  • Το δικαίωμα καταγγελίας στον ρυθμιστή προστασίας δεδομένων σας – στην Ελλάδα, στην Αρχή Προστασίας των Δεδομένων http://www.dpa.gr/

Εάν επιθυμείτε αντίγραφο μέρους ή όλων των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία της εταιρείας μας.

Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτής της ιστοσελίδας ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Πληροφορίες όπως το όνομά σας δεν είναι εμφανή σε εμάς ή σε κανέναν άλλο όταν γίνεται πραγματοποίηση αγορών με χρήση πιστωτικής κάρτας.Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα Θα μεταφερθείτε μέσω ασφαλής σύνδεσης που εξασφαλίζει την ασφάλειά σας σε περιβάλλον της τράπεζας Eurobank όπου καταχωρώντας τα απαραίτητα στοιχεία σας θα γίνει αυτόματα η πληρωμή(πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας “πρωτόκολλο SSL Secure Socket Layer ” που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση και κρυπτογράφηση 128 bit(encrypting) των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο).
Το Audiolabs.gr δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας. .

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σας παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2310 933 055 είτε  ταχυδρομικώς στα παρακάτω στοιχεία :

Audiolabs/Δημήτριος Στεφανίδης /Διογένους 23 /Κ.Τούμπα /Θεσσαλονίκη/Τ.Κ 544453

είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην διεύθυνση info@audiolabs.gr

Αν κάνουμε σημαντικές αλλαγές, θα το καταστήσουμε σαφές στην ιστοσελίδα μας ή με άλλα μέσα επικοινωνίας, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τις αλλαγές πριν συνεχίσετε να την χρησιμοποιείτε.